Fantasize zoekt nieuwe creatieve bijdragers! Schrijf je graag recensies? Of onderzoek je graag mythen en sagen? Momenteel zoeken we onder meer recensenten voor verschillende disciplines en een redacteur Epiek en Wetenschap.

Dé website op het gebied van alles wat fantastisch is, Fantasize, brengt sinds 2015 spraakmakende nieuwsberichten, achtergrondartikelen en reportages over fantasyseries, films, boeken en evenementen. Er is eveneens een actuele agenda waarin de laatste fantasygerelateerde evenementen in Nederland vermeld staan. Fantasize biedt eveneens ruimte voor schrijvers die hun verhaal graag in delen willen (voor)publiceren.

Fantasize zoekt nieuwe creatieve bijdragers! 

Bij Fantasize krijg je volop de ruimte om je creatieve ei kwijt te kunnen. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als recensent; ga mogelijk de nieuwste films tijdens een (pers)première kijken, boeken en/of strips in allerhande genres lezen óf speel de nieuwste games.

Of duik je liever in diepgaand onderzoek en baan je jezelf graag een weg in de mythen, sagen, geschiedenis en/of wetenschap? Meld je dan aan als redacteur Epiek en WetenschapMeng je bijvoorbeeld in de discussie over Zwarte Piet en laat zien waar de legende echt vandaan komt.

Ook kun je nog steeds je verhaal indienen, we zijn nog altijd op zoek naar meer schrijvers.

Er zijn allerlei mogelijkheden en er komen regelmatig meer opties bij; zo zou je ook je eigen project op kunnen zetten.

Wat krijg je er voor terug?

Momenteel is dit een kaderfunctie, wat betekent dat het vrijwillig is. Vanzelfsprekend krijg je ondersteuning vanuit de kernredactie van Fantasize en evtentuele onkosten worden vergoed, maar in ruil voor je input kun je ook wel uitgenodigd worden om bijvoorbeeld mee te gaan naar premières, award-uitreikingen, evenementen en / of lezingen.

Hiernaast verloten we regelmatig cadeaubonnen, zoals de Nationale Boekenbon, – Entertainmentbon, – Bioscoopbon of bonnen van Bol.com.

Bovenal biedt Fantasize een uitgebreid podium waarop jij al jouw ideeën kwijt kunt.

Last but not least; je helpt actief aan het opbouwen van een prachtig project, waar veel toekomst in zit. Word ook lid van de Fantasize-familie!

Serieuze aangelegenheid

Wil je voor Fantasize aan de slag gaan? Hoewel je werk nu onbezoldigd is, willen we je binnen afzienbare tijd een salaris en/of interim opdracht kunnen bieden. Ons werk nemen we dan ook serieus: zo werken wij met deadlines en afhankelijk van de inhoud van je functie kan er gevraagd worden of je deelneemt aan redactie-overleg.

Vergeet niet dat je er een hoop voor terugkrijgt en mede daardoor kun je je netwerk vergroten. Om die reden zijn we dus écht op zoek naar talenten die met ons mee willen groeien!

Interesse?

Mail ons op redactie@fantasize.nl of kijk op deze pagina; hier staan alle functies die we op dit moment aan kunnen bieden.

Fantasize zoekt nieuwe bijdragers!

Comments

comments

Redactie Fantasize

Redactie Fantasize

Fantasize is hét onafhankelijke online fantasy magazine voor de liefhebbers van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Op Fantasize vind je niet alleen recensies van boeken, films, televisieseries en games, maar ook (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen. Fantasize brengt het verhaal achter de fantasy in de rubriek ‘Verdieping’ en publiceert spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en andere interessante personen die hun leven aan het genre wijden. Ook vind je op Fantasize een handige agenda waarin fantasy-gerelateerde evenementen staan. Fantasize biedt in de rubriek ‘Vertellingen’ ruimte voor schrijvers die hun verhaal graag willen (voor)publiceren en wekelijks lees je in de ‘Fantasize Weekalmanak’ het leukste fantastische nieuws.

De laatste der parafanten
Previous post

Kort verhaal: De laatste der parafanten - Johan Klein Haneveld

The Expanse 1
Next post

Netflix Original: THE EXPANSE – Spannende mix van sciencefiction en politiek