web analytics
maandag, mei 16

Wizarding World Hollywood opent 7 april voor publiek

Lang hebben liefhebbers moeten wachten, maar nu is het dan eindelijk zover! Op 5 april opent in Univeral Studios in Hollywood The Wizarding World of Harry Potter. Vanaf 7 april kunnen fans van de jongen die bleef leven de attractie bezoeken. Dat meldt Pottermore.

Achtbaanrit
Ruim vijf jaar is deze attractie in aanbouw. Fans van de boeken en de films kunnen vanaf 7 april de wereld van Harry Potter betreden. In die wereld bezoeken mensen het Zweinsteinkasteel en andere iconische locaties uit de boeken, zoals Zweinsveld waar je een bezoek kunt brengen aan Zacharinus, de Drie Bezemstelen, Zonko’s Joke Shop en Olivanders. Verder is er een achtbaan, ‘Harry Potter and the Forbidden Journey’.

Speciale gasten
Harry Potter acteurs Warwick Davis, Tom Felton, Evanna Lynch, James Phelps en Oliver Phelps zullen acte de presence geven tijdens de opening. De acteurs zijn trouwens niet de enige speciale gasten die komen, ook oscar-winnende componist John Williams – die de eerste drie Harry Potter films – waaronder de iconische Hedwig’s Theme scoorde reist ook af naar de opening.

Ziek
In februari kwam de nieuwe attractie in het nieuws omdat er problemen waren. TMZ meldde toen dat de mensen die de attractie uittestten ziek werden. De makers van de attractie onderzoeken wat er anders is bij deze attractie.