web analytics
maandag, mei 16

Paul McCartney speelt extra scene in Pirates of the Caribbean

De Brits popzanger en componist Paul McCartney maakt zijn opwachting in Pirates of the Caribbean 5: Dead Men Tell No Tales. Nog onbekend is welke rol hij gaat spelen.

Extra scène
McCartney speelt in een extra scène van de film, aldus Deadline.com. De site schrijft ook dat de opnames al klaar waren en dat de scène met de 72-jarige McCartney later wordt toegevoegd.

Oude rivaal
Jack Sparrow (Johnny Depp) wordt in Dead Men Tell No Tales wordt Jack Sparrow (Johnny Depp) achtervolgd door zijn oude rivaal Captain Salazar (Javier Bardem), die samen met zijn bemanning van geestpiraten alle piraten op zee wil uitmoorden. Sparrow vindt de Trident van Poseidon, een krachtig artefact dat zijn eigenaar beschikking geeft tot volledige controle over de zee.

Bloom en Rush
Naast Depp keren ook Orlando Bloom en Geoffrey Rush terug in de film. Bloom vertolkt de rol van Will Turner en Rush die van Barbossa.

Beatles
McCartney is op 18 juni 1942 geboren als James Paul McCartney OBE in Liverpool. Hij werd bekend als basgitarist, pianist, gitarist, zanger en songwriter van The Beatles. Sinds 1997 mag hij zichzelf Sir noemen.

Pirates of the Carribean 5: Dead Men Tell No Tales is in mei 2017 in de bioscopen te zien.