Nee, het was niet Handige Harry die hierachter zit en ook Vlugge Japie is niet van Bassie en Adriaan naar de fantasywereld overgelopen, maar door een verkeerde instelling was het nog niet geheel mogelijk om te registreren.

Dat probleem is nu opgelost. Iedereen kan zich nu vrij registreren bij Fantasize. Dat is uiteraard gratis en biedt je een hoop extra mogelijkheden, zoals reageren op artikelen, je eigen profiel en deelnemen in groepen.

‘Dat was een foutje baas’…

Comments

comments

Redactie Fantasize

Redactie Fantasize

Fantasize is hét onafhankelijke online fantasy magazine voor de liefhebbers van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Op Fantasize vind je niet alleen recensies van boeken, films, televisieseries en games, maar ook (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen. Fantasize brengt het verhaal achter de fantasy in de rubriek ‘Verdieping’ en publiceert spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en andere interessante personen die hun leven aan het genre wijden. Ook vind je op Fantasize een handige agenda waarin fantasy-gerelateerde evenementen staan. Fantasize biedt in de rubriek ‘Vertellingen’ ruimte voor schrijvers die hun verhaal graag willen (voor)publiceren en wekelijks lees je in de ‘Fantasize Weekalmanak’ het leukste fantastische nieuws.

Previous post

22e editie Elfia Arcen op 19 en 20 september

Next post

Recensie: Voor altijd vrienden