web analytics
zaterdag, juni 22

Drie nieuwe verhalen én game over jongen die bleef leven

We schreven het al eerder: Harry Potter is definitief terug van weg geweest. Worden liefhebbers dit jaar al verwend met de musical Harry Potter and the Cursed Child en het eerste deel van Fantastic Beasts and where to find them, onlangs is ook aangekondigd dat er drie nieuwe verhalen rond de jongen die bleef leven komen. En dat is niet alles: Niantic komt met Harry Potter Go.

E-book
Liefhebbers van de jongen die bleef leven kunnen hun hart weer ophalen. Schrijfster J.K. Rowling brengt in september drie nieuwe verhalen uit over de tovenaarswereld. De verhalen worden als e-book gepubliceerd op haar website over Harry Potter Pottermore.

Bundels
De eerste bundel bevat verhalen over de docenten van Zweinstein tijdens de jaren dat Harry er op school zat, zoals professoren Krinkel, Omber en Slakhoorn. Deel twee gaat geheel over Minerva Anderling en Remus Lupos. De bundel zoomt in op onder andere de periode tijdens de Tweede Tovenaarsoorlog. Het derde boek gaat geheel over de tovenaarsschool Zweinstein.

En ook een game
Maar het blijft niet alleen bij boeken en films. Gamefabrikant Niantic heeft bekend gemaakt dat – in navolging van het succes van Pokemon Go – het een vergelijkbare app te maken voor Harry Potterfans ontwikkelt.

Duelleren
Met Harry Potter Go, zoals de app gaat heten, zouden spelers zich in de wereld van Harry Potter wanen. Zo hebben ze onder andere de mogelijkheid om spreuken te leren en te duelleren.

Uiterlijk nog onbekend
Nog onbekend is hoe de app eruit gaat zien. Hoe de app er precies uit komt te zien is nog niet bekend. Ook is nog niet duidelijk of je je kunt laten sorteren in een afdeling, net zoals je bij Pokemon Go een team kunt kiezen.

You cannot copy content of this page