Nieuw op TV: The Shannara Chronicles

Net5 is een fantasyserie rijker: sinds kort zendt de zender die deel uitmaakt van SBS The Shannara Chronicles uit. Elke woensdag nemen de makers je mee naar The Four Lands, waar een groep strijders wil voorkomen dat een groep demonen ontsnapt uit jarenlange gevangenschap.

The Four Lands
The Shannara Chronicles neemt je mee naar de fictieve wereld The Four Lands, waar dwergen, elfen, trollen en kabouters samen met mensen in harmonie met elkaar leven.

Demonen
In de eeuwenoude boom Ellcrys zitten verschillende demonen gevangen, die zijn verbannen uit The Four Lands naar een plek die bekend staat als The Forbidding. Ellcrys is echter stervende, waardoor demonen pogingen ondernemen om te ontsnappen met maar één doel: The Four Lands overnemen.

Tegenhouden
Elfenprinses Amberle (Poppy Drayton), de menselijke rover Eretria (Ivana Baquero) en het jongste lid van de Shannara-familie Wil (Austin Butler) en zetten alles op alles om te voorkomen dat Ellcrys sterft, zodat de demonen tegenhouden worden voordat ze The Four Lands overnemen.

Dubbele afleveringen
The Shannara Chronicles is gebaseerd op de boeken van schrijver Terry Brooks en is geproduceerd door Jon Favreau, die ook The Avengers en Jungle Book produceerde.
Wekelijks kun je op woensdag om 20.30 uur dubbele afleveringen van The Shannara Chronicles kijken.

  • Bekijk hier de trailer