web analytics
zondag, mei 15

Fantasize Nieuwsbrief

Nu fantasy, superhelden en sciencefiction meer dan ooit populair zijn, stroomt het entertainment nieuws dagelijks binnen op de redactie van Fantasize. Om je te helpen het kaf van het koren te scheiden en de krenten uit de pap te vissen, zetten we in de Fantasize Week Almanak elk weekend de leukste nieuwtjes op het gebied van fantastische elementen overzichtelijk voor je op een rij.

Daarnaast bundelen we speciale gebeurtenissen tot een Fantasize Specials nieuwsbrief. Het nieuws, de achtergronden, columns en andere zaken rond het speciale moment zetten we overzichtelijk in een extra nieuwsbrief, waar je je apart op kunt abonneren.

Fantasy-service dus! Wil je de Almanak elk weekend in je inbox ontvangen en/of geen Special missen? Meld je dan aan voor de Fantasize Week Almanak Nieuwsbrief en/of de Fantasize Specials nieuwsbrief.

Op dit moment sturen we geen nieuwe almanakken uit. Wil je je toch alsnog aanmelden voor de Fantasize Week Almanak en/of specials (ook)? Meld je dan hier aan:

[mailpoet_form id=”2″]
*Door je op onze nieuwsbrie(f)(ven) in te schrijven, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. 

BEVESTIG JE NIEUWSBRIEF EN/OF SPECIAL

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail in je inbox. Klik op de link in de mail en je zult de Fantasize Week Almanak voortaan elke editie ontvangen en de Fantasize Specials nieuwsbrief zodra we hem weer gaan uitgeven. LET OP: check je spamfolder of de bevestigingsmail er niet in is blijven steken!

al·ma·nak de; m; meervoud: almanakken  dagwijzer, tijdwijzer, kalender

Fantasize Week Almanak Nieuwsbrief