web analytics
woensdag, februari 28

Wedstrijdreglement ‘Beestachtig leuke schrijfwedstrijd bij Fantasize’ 2021-2022

Wedstrijdreglement:
* Als je meedoet, ga je akkoord met deze voorwaarden.

* Het gedicht/korte verhaal valt binnen een van de genres (of subgenres van) fantasy, sciencefiction en horror.

* Het gedicht is niet langer dan 1 A4 en het verhaal is niet langer dan 1500 woorden, exclusief titel.

* Je verhaal/gedicht blijft altijd jouw intellectuele eigendom, maar je geeft Fantasize het recht om – als je uitgekozen wordt – dit verhaal/gedicht op de website Fantasize.nl te publiceren.

* Je gaat akkoord te wachten met het publiceren van het ingezonden verhaal/gedicht op je eigen site(s) totdat deze wedstrijd is afgerond (dit zal zijn wanneer Marcel van der Sleen een winnaar van zijn boek heeft aangewezen of uiterlijk 30 april 2022). Ná die datum staat het je vrij je verhaal/gedicht voor je eigen doeleinden te gebruiken. We stellen het op prijs als je Fantasize opneemt in een zinnetje als ‘dit verhaal/gedicht verscheen eerder op Fantasize.nl’, inclusief werkende link.

* Je gaat akkoord dat we, als jij bent uitgekozen, je naam en de titel van je verhaal/gedicht gebruiken in de promotie op de socialemediakanalen van Fantasize: Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.

* Verhalen/gedichten die niet uitgekozen worden voor publicatie op de site, zullen we zonder jouw toestemming niet publiceren of gebruiken.

* We vragen om je naam en adres als je het boek van Marcel hebt gewonnen, om het je te kunnen toesturen. We gebruiken je naam en adres alleen voor dit doeleinde en zullen de informatie daarna verwijderen.

* Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

* De inzenders ontvangen geen vergoeding. Acquisitie naar aanleiding van deze wedstrijd wordt niet op prijs gesteld.

* Vrijwilligers van en regelmatige bijdragers aan Fantasize zijn uitgesloten van de loterij. Zij kunnen wel een verhaal/gedicht insturen.

* Inzendingen die oproepen tot geweld en haat en/of expliciet pornografisch zijn, worden gediskwalificeerd.

You cannot copy content of this page