web analytics
donderdag, oktober 5

Schrijfwedstrijd 2022 – Zomerwoorden

Coverafbeelding

Zes figuren op een vlot.
Op de cover van Zomerwoorden van Wouter van Gorp zie je een bonte verzameling individuen op een stuk wrakhout, omgetoverd tot provisorisch vlot. Ze dobberen op zee, zijn gehavend door weer en wind en zien in de verte het Motel Morgana. Een echt motel? Een luchtspiegeling? Sommigen reageren verheugd op dit aanzicht. Anderen angstig, sceptisch. Een enkeling is meer met haar online image bezig. Zelfs nu nog, na rampspoed en ontbering.
In Zomerwoorden kom je erachter wat deze figuren verbindt, wat ze hebben doorstaan, wat de rol van het motel daar aan de horizon is. Maar soms is de vraag belangrijker dan het antwoord.

In samenwerking met de auteur Wouter van Gorp organiseert Fantasize een bijzondere schrijfactie, waarbij de auteur twee gesigneerde exemplaren van Zomerwoorden weggeeft.

Wat moet je doen?
* Schrijf een kort verhaal (max. 500 woorden) waarin je van tenminste één van deze personages een indruk geeft van wat hij/zij op het vlot doet. Wat hij/zij heeft doorstaan. Of wat hij/zij in het motel hoopt of vreest te vinden.
* Je bent vrij in de vorm – alwetend, de ik-vorm, vanuit één personage, vanuit meerdere personages – en mag je verhaal schrijven als een flashback, een dagboekpagina, een beschrijving in het hier en nu, enzovoorts. Wat jij wilt! Laat je fantasie de vrije loop en geef jouw visie op één of meerdere van deze door weer en wind gehavende helden.
* Je verhaal bevat elementen van fantasy, horror en/of sciencefiction.

Voorwaarden
* Je kunt insturen tot en met 31 juli 2022, 23:59 uur. Verhalen die daarna binnenkomen, worden niet beoordeeld.
* Je schrijft een verhaal voor volwassenen.
* Je mag slechts één verhaal insturen.
* Je krijgt feedback op je inzending van alle juryleden (de redactie & Wouter van Gorp).
* Stuur je verhaal in een Word-bestand (.doc of .docx) als bijlage in een e-mail. Stuur GEEN pdf-bestanden of andersoortige bestanden. Plak je inzending ook NIET in de mail zelf.
* Vermeld je naam en e-mailadres in de mail.
* Stuur je inzending op naar redactie@fantasize.nl
* Op 31 augustus 2022 maken we de twee winnaars bekend die elk één exemplaar van Wouters boek zullen ontvangen.
* Lees de reglementen hier nog een keer na

Doe mee en maak kans op een gesigneerd exemplaar van Zomerwoorden: verhalen voor onder de brandende zon!

© 2020 – 2023 Fantasize & Wouter van Gorp

You cannot copy content of this page