web analytics
dinsdag, mei 30

Boek – De Segrijn & Sotalia Boeken 2: De Eldurea deceptie

    • Boeken
    • boek - De Segrijn & Sotalia Boeken 2: De Eldurea deceptie, De Segrijn & Sotalia Boeken 1: De Anumoria Initiatie, Koning Azra, Ruphilus. Robert Bijman, Shantea, Tom

Tom heeft nog maar korte tijd in de onderwaterwereld Anumoria doorgebracht als het boek – De Segrijn & Sotalia Boeken 2: De Eldurea deceptie begint. Dan komt hij erachter dat de vertrouwde plek waar hij als landmensen-jongen zijn eerste jaren is opgegroeid, wordt bedreigd met vernietiging. Hij moet denken aan Jenny, dat leuke meisje uit zijn klas. Ziet hij haar ooit nog terug?

boek - De Segrijn & Sotalia Boeken 2: De Eldurea deceptie

Het verhaal over Tom, Shantea en hun vrienden uit De Segrijn & Sotalia Boeken 1: De Anumoria initiatie van schrijver Robert Bijman, wordt in De Eldurea deceptie vervolgd. Ze wonen pas kort en vredig in het prachtige, kleurrijke Anumoria als de opa van Tom en Shantea – koning Azra – plotseling ernstig ziek wordt. Koning Azra heeft de landmensenziekte opgelopen. Een ziekte die geen enkel onderwaterwezen kon krijgen. Door de ziekte van koning Azra komt de vuurhaai Ruphilus aan de macht, die een dictatuur instelt.

Lees de Fantasize-recensie hier.

 

 

Hebben?

You cannot copy content of this page