Een goed magazine heeft natuurlijk een servicepagina waarop zoveel mogelijk vragen beantwoord worden. Waarvan akte. Mocht jouw vraag er onverhoopt niet tussenstaan, dan kun je altijd contact met ons opnemen. De redactie streeft er naar om binnen 72 uur je vraag te beantwoorden.

Een nieuwssite en maandelijks digitaal magazine in plaats van een complete fantasywebsite, waarom?
Inderdaad, wij maken een nieuwssite en een digitaal magazine en bieden geen uitgebreide encyclopedie of bijvoorbeeld een forum. Dat doen we met een reden: je kunt namelijk niet overal goed in zijn. Door ons te focussen op nieuws en achtergronden via een nieuwssite en een maandblad, kunnen we ons volledig toewijden aan waar we goed in zijn: journalistiek bedrijven op fantasygebied.

Welke verschijningsvormen kent Fantasize?
Fantasize bestaat uit een nieuwssite met bijna dagelijks nieuws over fantasy in de breedste zin van het woord. Daarnaast maken we het online maandblad Fantasize Magazine dat meer een thematische opzet heeft.

Hoe onafhankelijk is onafhankelijk bij Fantasize?
Derden hebben geen inspraak in de redactionele inhoud van Fantasize. Specials, advertorials en dergelijke kunnen echter wel in samenspraak met de desbetreffende partner of adverteerder gerealiseerd worden. Indien dit het geval is, wordt dit uiteraard vooraf aangegeven door de term ‘SPECIAL’ of de term ‘ADVERTORIAL’. Alle afspraken rondom de journalistiek onafhankelijke positie van Fantasize, zijn vastgelegd in ons redactiestatuut.

Blijft Fantasize ook gratis?
Fantasize is onafhankelijk, maar wel commercieel. Inkomsten zijn van levensbelang voor online magazine en nieuwssite. Een groot deel van Fantasize blijft uiteraard gratis, maar we onderzoeken momenteel ook om enkele premium rubrieken toe te voegen. Je mag er natuurlijk vanuit gaan dat het overgrote deel op Fantasize extragratis blijft.

Wat doen jullie met mijn gegevens?
Fantasize heeft privacy hoog in het vaandel staan. Daarom geven wij je gegevens niet door aan andere partijen buiten Manish Media, de uitgever van Fantasize. Je gegevens worden verwerkt conform de Nederlandse wetgeving.

Kan ik inloggen met mijn Facebook of Twitteraccount?
Binnenkort is inloggen met je Facebook of Twitteraccount mogelijk. Dit wordt tevens ook de enige manier om in te loggen. Straks heb je dus je Facebook- of Twitteraccount nodig om te reageren.

Is anoniem reageren mogelijk?
Op Fantasize is anoniem reageren helaas niet mogelijk. is een magazine voor fantasyliefhebbers van alle leeftijden, dus ook minderjarigen. Veiligheid in deze stellen wij dan ook voorop. Anonieme reacties zijn door ons niet te controleren en verlegt de aansprakelijkheid automatisch naar ons. Door uitsluitend onder een eigen (nick)name te reageren, kunnen we altijd controleren waar een reactie vandaan komt en passend actie ondernemen. Uiteraard is registreren geheel gratis en worden je gegevens niet doorgegeven aan derde partijen.

Accepteren jullie linkpartners?
Regelmatig krijgt de redactie het verzoek om een banner op te nemen op de nieuwssite of in ons magazine. Linkpartners accepteren we echter niet. We denken niet dat een linkpartnership daadwerkelijk bijdraagt aan meer ‘achterban’, maar denken juist dat je dat bereikt door je eigen creativiteit in de strijd te gooien. Wel staan we open voor andere soorten samenwerkingen. Natuurlijk is het ook mogelijk om te adverteren.