Adverteren in het online magazine Fantasize betekent een grote groep fantasyliefhebbers bereiken. Ideaal dus, als je een fantasy-event organiseert, je fantasywinkel uitverkoop houdt, je fantasyboek uitkomt en ga zo maar door. Via deze pagina geven we je meer informatie over het bereik van je boodschap, en over de mogelijkheden die we bieden.

Dit is Fantasize
Waar veel fantasymedia zich richten op (statische) informatie over films en boeken, richt Fantasize zich echt op de liefhebber achter de fantasy. Fantasize wil ‘The Guide Into Fantasy’ zijn. Daarom berichten we met dynamische content graag over boeken en films, maar ook over evenementen en hun locaties. Ook staan we open voor ondernemers die bijvoorbeeld zelf een fantasyproduct hebben ontwikkeld, zoals een webshop. Natuurlijk schrijft Fantasize helemaal graag over Oer-Hollandse Fantasy, iets dat bij andere fantasymedia een ondergeschoven kindje is.

Fantasy = a markt to grow!
Tegenwoordig gaat het helemaal niet meer alleen om het lezen van fantasyboeken of kijken naar fantasyfilms. Ze zijn slechts een klein steentje in een totale belevenis. Fantasy is namelijk iets dat door iedereen anders ervaren wordt – iedereen ‘fantaseert’ immers op zijn eigen manier. Dat maakt Fantasy als markt zo interessant voor ons als redactie, maar ook voor u als adverteerder. Doordat deze markt in Nederland nog niet sterk ontwikkeld is, pioniert u met ons mee naar een totaalbelevenis van de liefhebber.

Bereik, absoluut!
Boodschappers met een liefde voor fantasy, oftewel mannen en vrouwen tussen de 20 en 49 jaar, zijn de doelgroep van Fantasize. Deze groep boodschappers gaat bovendien graag zelf op avontuur uit. Ze bezoeken fantasy events, nemen deel aan LARP-groepen of schrijven zelf een boek. Hun opleidingsniveau varieert van (v)mbo tot wetenschappelijk onderwijs.

Meer dan een banner, wat dacht jij dan!
Banners verdwijnen bij tijd en wijlen achter de adblockers, en daarom biedt Fantasize meerdere mogelijkheden om je boodschap aan het voetlicht te brengen.

Sponsored content
Jouw advertentie in de vorm van een journalistiek artikel? Dat is zeker mogelijk. Je kunt een advertorial, zoals deze ook genoemd wordt, aanleveren maar wij kunnen ook je tekst schrijven.

Sponsored special
Soms is een advertorial niet genoeg. Een aparte rubriek binnen Fantasize met meerdere artikelen is dan snel het alternatief. Hierdoor ontstaan er ook meer mogelijkheden qua vormgeving. Hier is een koppeling met ‘Spots’ mogelijk.

Spots: pagina op Fantasize zolang je wilt!
Adverteerders krijgen de kans een ‘Spot’ te openen op Fantasize. Een Spot is een pagina waarop de betreffende adverteerder meer informatie over zichzelf kwijt kan. Ook bestaat er de mogelijkheid een eigen nieuwsrubriek te beginnen binnen zo’n Spot. Betaling voor een Spot pagina kan zowel per jaar als per maand, maar reken je per jaar af, heb je recht op 10 procent korting.

Ben je geïnteresseerd? Kijk ook even hier voor alle andere mogelijkheden die we bieden, of klik hier om contact op te nemen.