web analytics
dinsdag, mei 30

Fantasize VHS

Als je aan oude films denkt, denk je meteen aan VHS of zelfs Betamax. De videotheken lagen vroeger tot aan de nok toe vol met deze beelddragers, waarop zowel de nieuwste releases als de klassiekers stonden opgenomen. Je diende deze banden weer netjes teruggespoeld in te leveren, anders kon je een boete krijgen. In het beste geval irriteerde je hier gewoon de volgende huurder van een film mee of moest jij vijf minuten langer wachten tot je de band aan kon zetten.

Toen Karen, onze hoofdredacteur, met onze nieuwste redacteur Zadok in gesprek raakte, ontdekten zij dat ze beiden een grote voorliefde voor oude, maar ook veelal obscure films te hebben. Het was dan ook niet zo moeilijk om hieruit de nieuwste rubriek op Fantasize te ontwikkelen; Fantasize VHS.

In deze rubriek zal Zadok (en op termijn ook andere redacteuren) zijn favoriete oude films met jou bespreken. Voor het sentiment en eerbetoon aan verschillende titels en regisseurs, maar ook om de nieuwe generaties filmliefhebbers te interesseren.

Reis met ons terug in de tijd met Fantasize VHS! Klik hier voor een overzicht van alle besproken films tot dusver.

Ben jij ook liefhebber van oude (cult-)films en wil jij jouw favorieten ook bespreken? Kom ons team versterken en neem contact op via karen@fantasize.nl

You cannot copy content of this page