Agenda

Even het laatste fantasy-event opzoeken? Je vindt hem in deze agenda. Heb je zelf een agendapunt? Alleen fantasygerelateerde events worden opgenomen in deze agenda. Klik hier om in te sturen.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

The War of The Worlds – tour: diverse data en locaties

april 28 @ 20:00 - juni 15 @ 22:30

The War of The Worlds Klein

Jeff Wayne’s meesterwerk in het theater. Je neemt sciencefiction, een boek van H.G. Wells, rockmuziek door een tienkoppige live-band, honderdvijftig geprojecteerde tekeningen en spectaculaire special effects: voor het eerst is The War of The Worlds, een sciencefiction-rockmusical in Nederland in een grote theaterversie te zien.

Het verhaal van The War of The Worlds gaat over een aanval van bloeddorstige wezens van de planeet Mars, die met hun driepotige machines de mensheid proberen uit te roeien. Bert Heerink neemt je in zijn rol als journalist mee naar een tijd waarin hij als jonge man middenin deze intergalactische oorlog terechtkwam. Verwoeste steden, vluchtende mensen, vergeefse tegenaanvallen en de uiteindelijke vernietiging van de buitenaardse wezens. The Eve of the War, Forever Autumn en Brave New World zijn slechts een aantal hits die deze legendarische rockmusical voortgebracht heeft.

Ook al is de The War of The Worlds voorstelling in het Nederlands, de liedjes bevatten de originele Engelstalige teksten. Wat deze voorstelling extra bijzonder maakt is dat er gebruik gemaakt wordt van de originele samples van de lp en de originele videobeelden, die in 1978 bij het verhaal gemaakt zijn. De combinatie met mooie special effects en een tienkoppig live orkest maakt deze show tot een onvergetelijke avond uit.

THE WAR OF THE WORLDS INFORMATIE:

Concert: diverse data en locaties
Tijd: 20:00
Prijs: divers
Meer informatie: https://www.ntk.nl/voorstelling/the-war-of-the-worlds
(onder andere in Purmerend, Groningen, Emmen, Roermond, Nijmegen, Zwolle, Breda, Amsterdam en Rotterdam)

The War of The Worlds Cover

Comments

comments

Locatie

Theaters Tilburg
Louis Bouwmeesterplein 1
Tilburg, 5038TN Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
013 543 22 20
Website:
https://www.theaterstilburg.nl

This site is protected by wp-copyrightpro.com

SHARE

The War of The Worlds – tour: diverse data en locaties