Agenda

Even het laatste fantasy-event opzoeken? Je vindt hem in deze agenda. Heb je zelf een agendapunt? Alleen fantasygerelateerde events worden opgenomen in deze agenda. Klik hier om in te sturen.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mystical Fantasy Fair 2018 – 20 t/m 22 juli, Heeswijk-Dinther

juli 20 @ 16:00 - juli 22 @ 18:00

€7,50
Mystical Fantasy Fair 2018 logo

Van vrijdag 20 juli t/m zondag 22 juli kun je in Heeswijk-Dinther weer genieten van het inspirerende Mystical Fantasy Fair festival. De intentie van de organisatoren is ook dit jaar weer een mooi, fijn, gezellig, leuk, inspirerend, krachtgevend, bijzonder, uniek en liefdevol festival neerzetten. Kom op de Mystical Fantasy Fair 2018 voor workshops, demonstraties, muziek, dans en lekker eten en drinken.

De Mystical Fantasy Fair 2018 is een combi van spirituele/paranormale, Keltische, Middeleeuwse, Sjamanistische activiteiten en sferen. Denk aan helderziende waarnemingen die worden gedaan aan de hand van vele verschillende disciplines. Bij de Sjamanistische activiteiten worden er diverse workshops gegeven en in het middeleeuws kampement zijn oude ambachten aanwezig.

Middeleeuws kampement

Mystical Fantasy Fair 3Het middeleeuws kampement heeft als focus het uitvoeren en in stand houden van oude ambachten en spellen. Dit wordt gedaan op meerdere manieren die gekenmerkt wordt door een open en welkome sfeer. Er zijn onder andere roofvogelshows, oude ambachten en nog veel meer.

 

Muziek

Mystical Fantasy Fair 2018 MaxiFusion

MaxiFusion

Er komen verschillende bands en muzikanten naar Mystical Fantasy Fair 2018. Zo is er MaxiFusion, een female fronted symfonische rockformatie uit Breda, die eigen werk speelt. De muziek is een combinatie tussen zwevende zanglijnen, stevige rock en melodieuze toetsenpartijen. Wat door de band zelf symfonische rock wordt genoemd wordt door fans omschreven als ‘Sprookjes Rock’ of ‘Fairy Rock’.

 

 

Mystical Fantasy Fair 2018 Imbue

Imbue

Dan is er Imbue, met Middeleeuwse volksliederen en hoffelijke Renaissance stukken. De frivole blokfluit en de swingende percussie geven de muziek haar dansbare karakter, maar de melancholische viola da gamba, sprankelende bouzouki en dragende stem kunnen ook prachtige ballades brengen.

 

 

 

 

Bekijk het hele entertainment programma
Hier vind je het workshops programma

Mystical Fantasy Fair 2018 overnachten: Tipi Arrangement

Op de Mystical Fantasy Fair 2018 kun je gebruik maken van een Tipi Arrangement, waarbij je kunt overnachten in Tipi’s die speciaal voor de mensen die dat reserveren beschikbaar worden gesteld. Dus geen tent opzetten en afbreken of een caravan meeslepen, maar slapen in een Tipi met bedjes. Je hoeft dus alleen een slaapzak en een kussentje mee te nemen. In het arrangement zit ook de entree en een uitgebreid ontbijtbuffet. Je kunt zelf kiezen hoeveel dagen/nachten je wilt blijven.

Bekijk het Fantasize sfeerverslag van de Mystical Fantasy Fair 2017
Op de 2017-editie was er ook een bijzondere Anne Frank didgeridoo

Mystical Fantasy Fair 2018 informatie:

Festival: 20 t/m 22 juli
Locatie: Rukven 3, Heeswijk Dinther
Tijd: Openingsceremonie 16:00 op vrijdag 20 juli
Prijs: € 7,50 per persoon per dag, € 12,50 voor tweedaags ticket, € 17,50 driedaags ticket, kinderen onder de 12 gratis
Tickets via: de website van Mystical Fantasy Fair
Meer informatie: op 
de website van Mystical Fantasy Fair 2018

Comments

comments

Gegevens

Begin:
juli 20 @ 16:00
Einde:
juli 22 @ 18:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , ,
Website:
https://www.mystical-fantasy-fair.com

Organisator

Mystical Fantasy Fair
Website:
http://www.mystical-fantasy-fair.com/

Locatie

Heeswijk-Dinther
Rukven 3
Heeswijk Dinther, Noord-Brabant 5473 VS Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.mystical-fantasy-fair.com

This site is protected by wp-copyrightpro.com

SHARE

Mystical Fantasy Fair 2018 – 20 t/m 22 juli, Heeswijk-Dinther