Agenda

Even het laatste fantasy-event opzoeken? Je vindt hem in deze agenda. Heb je zelf een agendapunt? Alleen fantasygerelateerde events worden opgenomen in deze agenda. Klik hier om in te sturen.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mystical Fantasy Fair 2017

juni 30, 2017 - juli 2, 2017

€7,50

De Mystical Fantasy Fair is een driedaags evenement in Heeswijk Dinther waarbij een combinatie is gemaakt van spirituele, Keltische, Middeleeuwse, Sjamanistische activiteiten en sferen.

Het is een festival waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, waarbij  je aan diverse workshops deel kunt nemen; met ook een bijzondere zweethut ceremonie. Er zal muziek en dans zijn en er is ook aan leuke activiteiten voor kinderen gedacht. Tevens kun je lekker wat eten en drinken tussen de workshops door.

Je kunt één of meerdere dagen relaxen doordat je kunt overnachten en je kan je je eigen muziekinstrument meebrengen om met anderen muziek te maken bij het kampvuur.

Dit alles en nog veel en veel meer.

Tussen de workshops en het shoppen door kun je genieten van verschillende muziekoptredens.

Daarnaast kun je onder andere ook genieten van heerlijke vers gemaakte koffie, verschillende soorten thee, wat lekkers erbij, pannenkoeken en flensjes, sapjes en ander eten en drinken. In de avonden kun je genieten van
een spectaculaire vuurspuwshow en veel verschillende optredens van artiesten. Ook aan kinderen is gedacht, er zijn verschillende leuke activiteiten waardoor zij zich niet zullen vervelen.

Door al deze aspecten te combineren is er voor een ieder wat te vinden en doen. De organisatie hoopt op deze manier een heel mooi, sfeervol en gezellig festival te kunnen neerzetten.

Voor wie zich het hele weekend wil wentelen in de warme en bijzondere sfeer van deze Fair, is er de mogelijkheid om te blijven kamperen op het terrein. Daar moet je wel even van te voren kaartjes voor bestellen.

Kijk voor meer informatie of om je kaartjes te kopen op www.mystical-fantasy-fair.com.

Comments

comments

Gegevens

Begin:
juni 30, 2017
Einde:
juli 2, 2017
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie:
Website:
http://www.mystical-fantasy-fair.com

Organisator

Mystical Fantasy Fair
Website:
http://www.mystical-fantasy-fair.com/

Locatie

Heeswijk-Dinther
Rukven 3
Heeswijk Dinther, Noord-Brabant 5473 VS Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.mystical-fantasy-fair.com
SHARE

Mystical Fantasy Fair 2017