Agenda

Even het laatste fantasy-event opzoeken? Je vindt hem in deze agenda. Heb je zelf een agendapunt? Alleen fantasygerelateerde events worden opgenomen in deze agenda. Klik hier om in te sturen.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Heroesdome 2018 – 20 en 21 oktober, Brabanthallen Den Bosch

oktober 20, 2018 - oktober 21, 2018

€17,50
Heroesdome 2018 nieuw logo

Op 20 en 21 oktober worden de Brabanthallen in Den Bosch omgetoverd tot Heroesdome 2018, een ‘Heroes-culture multimedia conventie’. Tijdens dit weekend staan de Brabanthallen in het teken van helden en heldinnen uit zowel de fictieve wereld als uit de realiteit. Tijdens Heroesdome kan jong en oud hun held ontmoeten en tevens zélf een held zijn of worden.

LET OP: Dit evenement stond eerst gepland in juni in het Gelredome Arnhem.

Tijdens Heroesdome 2018 kun je genieten van een weekend vol entertainment. Ontmoet een van je helden op de Dome-vloer en scoor die felbegeerde handtekening. Of laat je held tekenen door je favoriete tekenaars. Ook zijn er schrijvers en muzikanten en sporthelden uit verschillende disciplines.

Heroesdome 2018 nieuw logo

Je kunt op de foto met onder meer Ghostbusters, The Dutching Dead, die de Walking Dead tot leven brengen, en de Star Wars Stormtroopers. Tijdens het Heroesdome-weekend kun je een kijkje nemen in de fanzones van onder meer Queen, Star Wars en Ghostbusters en op de expo van Iron Maiden. Verder zijn er verschillende andere hero-activiteiten, zoals workshops, signeersessies, fotoshoots en diverse Q&A’s.

Acteurs en gasten

Heroesdome 2018 mag zich verheugen in de aanwezigheid van diverse nationale en internationale acteurs, artiesten, sporters, muzikanten, cosplayers, gamers en schrijvers. Zodra bekend is wie er zoal komen, verschijnt hier een impressie.

 

Heroesdome 2018 Den Bosch informatie:

Con: 20 en 21 oktober
Locatie: Brabanthallen Den Bosch
Tijd: nog niet bekend
Prijs: tickets volwassenen € 17,50, kids onder 6 jaar € 1,50, kids tot 12 jaar € 7,50, familieticket € 40,-, weekendkaart € 30,-
Tickets via: Heroesdome.com/tickets
Meer informatie: Heroesdome.com

Heroesdome 2018 nieuw Den Bosch

 

Comments

comments

Organisator

Heroesdome BV
Website:
http://heroesdome.com

Locatie

Brabanthallen Den Bosch
Diezekade 2
‘s-Hertogenbosch, 5222AK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
073 629 39 11
Website:
https://www.brabanthallen.nl

This site is protected by wp-copyrightpro.com

SHARE

Heroesdome 2018 – 20 en 21 oktober, Brabanthallen Den Bosch