Het spookverhaal Winchester – The House That Ghosts Built draait in de bioscopen. Wil je deze horrorfilm gebaseerd op de legende rond weduwe Sarah Winchester zelf zien? Doe dan mee met de Fantasize Winchester winactie en maak kans op vrijkaartjes!

Sarah Winchester leefde met de overtuiging van schuld, zo wordt gezegd. De geesten van mensen die het slachtoffer waren geworden van het wapentuig van haar echtgenoot zouden samen met haar in haar villa leven en zij zouden enkel tot rust kunnen komen zolang de weduwe aan het huis zou blijven bouwen. Dit is natuurlijk prachtig materiaal voor een spookverhaal.

De Fantasize-recensie van Winchester vind je hier.

Winchester winactie - Sarah 2

Winchester winactie: win twee vrijkaartjes

Ben je moedig genoeg om naar Winchester te gaan? Doe dan mee aan deze prijsvraag. In samenwerking met Dutch FilmWorks geeft Fantasize in de Winchester winactie twee keer twee vrijkaartjes voor de film weg:

2x 2 vrijkaartjes voor Winchester

Zo doe je mee:

Beantwoord onze Winchester vragen en e-mail je antwoorden naar redactie@fantasize.nl, onder vermelding van Winchester winactie. Vergeet niet je naam en adres mee te sturen. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 21 februari.

De vragen:

1) Actrice Helen Mirren speelt in deze film weduwe Sarah Winchester. In 2012 speelde zij Alma Reville, de echtgenote van een andere legendarische man. Welke man bedoelen we en hoe heet die film over deze man?

2) Hoeveel jaar wordt er tijdens het leven van Sarah Winchester gebouwd aan haar mysterieuze villa?

3) Oliver Winchester bouwde het Winchester wapenimperium op. Hij had een neus voor zaken, maar begon in een compleet ander vakgebied. Hij werkte namelijk als:

a) Groenteboer
b) Kleermaker
c) Krantenjongen

Winchester draait nu in de bioscopen.

Winchester Movie

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes!

UPDATE:

En de winnaars van de vrijkaartjes zijn …

Petra Levels en Lotte Boom

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren:

1) Alma Reville was de man van regisseur Alfred Hitchcock in de film Hitchcock.

2) Tijdens het leven van Sarah Winchester werd er 38 jaar aan haar villa gebouwd.

3) Voor hij wapenmagnaat werd, had Oliver Winchester een kledingfabriek. Hij was dus B. kleermaker.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties-pagina!

© 2015-2019 Fantasize

Winchester winactie - poster

Comments

comments

Redactie Fantasize

Redactie Fantasize

Fantasize is hét onafhankelijke online fantasy magazine voor de liefhebbers van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Op Fantasize vind je niet alleen recensies van boeken, films, televisieseries en games, maar ook (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen. Fantasize brengt het verhaal achter de fantasy in de rubriek ‘Verdieping’ en publiceert spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en andere interessante personen die hun leven aan het genre wijden. Ook vind je op Fantasize een handige agenda waarin fantasy-gerelateerde evenementen staan. Fantasize biedt in de rubriek ‘Vertellingen’ ruimte voor schrijvers die hun verhaal graag willen (voor)publiceren en wekelijks lees je in de ‘Fantasize Weekalmanak’ het leukste fantastische nieuws.

The Shape of Water - Manmonster
Previous post

THE SHAPE OF WATER – TYPISCH MEESTERWERK VAN GUILLERMO DEL TORO

Nnedi Okorafor op Other Futures
Next post

Interview SF-auteur Nnedi Okorafor – Black Panther en de vele kanten van Afrika