Het einde der tijden breekt aan met deze Thor: Ragnarok op DVD en Blu-Ray winactie. Haal de donder en bliksem zelf in huis door mee te doen met deze prijsvraag. Je maakt kans op Thor: Ragnarok op DVD of Blu-Ray, met daarbij lichtgevende oordopjes en een 8GB USB-memorystick in de vorm van Hulk’s hamer!

Marvel’s Thor: Ragnarok vervolgt de avonturen van Thor die voor een nieuwe bedreiging komt te staan – de meedogenloze Hela. Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum. Het wordt voor hem een race tegen de klok om op tijd terug te komen in Asgard om Ragnarok – de verwoesting van Asgard en het einde van de beschaving – te stoppen. Hiervoor moet Thor alleen eerst een dodelijke gladiatorenstrijd overleven, waarbij hij recht tegenover zijn voormalig bondgenoot en mede-Avenger The Incredible Hulk komt te staan.

De Thor: Ragnarok op DVD en Blu-Ray recensie lees je binnenkort hier op Fantasize.
De Thor: Ragnarok bioscooprecensie vind je hier.
Een verdiepend artikel van Karen over de mythische betekenis van Ragnarok lees je hier.

Thor: Ragnarok op DVD en Blu-Ray winactie Revengers

Thor: Ragnarok op DVD en Blu-Ray winactie: win de DVD of Blu-Ray, oordopjes en USB-memorystick!

Laat de wereld op zijn grondvesten schudden en doe mee aan deze Thor: Ragnarok op DVD en Blu-Ray prijsvraag. In samenwerking met Disney geeft Fantasize in de Thor: Ragnarok op DVD en Blu-Ray winactie twee keer de Blu-Ray en twee keer de DVD van de film weg, met bij elk exemplaar een setje lichtgevende oordopjes en een 8GB USB-memorystick in de vorm van Hulk’s hamer.

Thor: Ragnarok op DVD en Blu-Ray winactie prijzen

Zo doe je mee:

Beantwoord onze donderende Thor: Ragnarok op DVD en Blu-Ray vragen en e-mail je antwoorden naar redactie@fantasize.nl, onder vermelding van Thor: Ragnarok op DVD en Blu-Ray winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

LET OP: Vergeet niet je naam en adres mee te sturen en geef even je voorkeur aan voor DVD of Blu-Ray.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 19 maart.

De vragen:

1. In de oorspronkelijke Ragnarok-mythe uit de Noordse legenden sterft Thor aan zijn verwondingen met de Midgaardslang. Wat is de naam van deze enorme slang?

A. Fafnir
B. Jormangard
C. Nidhoggr

2. Thor ontmoet in Thor: Ragnarok de Hulk in de gladiatorenarena. Deze gebeurtenis is gebaseerd op een inmiddels klassiek verhaal uit de stripserie The Incredible Hulk. Welk verhaal bedoelen wij?

A. Secret Wars
B. Planet Hulk
C. World War Hulk

3. De visuele stijl van de wereld van de schurk The Grandmaster is geïnspireerd door een van de grondleggers van het Marvel-stripuniversum. Om het werk van welke striptekenaar gaat het?

A. Steve Ditko
B. Jack Kirby
C. John Romita sr.

Thor: Ragnarok is nu verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray. De voortekenen van Ragnarok alvast voelen? Bekijk de Thor: Ragnarok trailer.

Disney.nl

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties-pagina!

UPDATE:

En de winnaars van de Thor: Ragnarok prijzen zijn …

Blu-Ray
I.Kleefman, M. van Teerns

DVD
E.Ophof, N. Mutten

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren:

1) De naam van de Midgaardslang is Jormangard (B)
2) Het gladiatorengevecht is gebaseerd op Planet Hulk (B)
3) De visuele stijl van de wereld van The Grandmaster is gebaseerd op tekenaar Jack Kirby (B).

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina! Niet gewonnen? Thor: Ragnarok vind je op onze Hebben? pagina.

© 2015-2019 Fantasize

Thor: Ragnarok op DVD en Blu-Ray winactie Poster

Comments

comments

Redactie Fantasize

Redactie Fantasize

Fantasize is hét onafhankelijke online fantasy magazine voor de liefhebbers van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Op Fantasize vind je niet alleen recensies van boeken, films, televisieseries en games, maar ook (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen. Fantasize brengt het verhaal achter de fantasy in de rubriek ‘Verdieping’ en publiceert spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en andere interessante personen die hun leven aan het genre wijden. Ook vind je op Fantasize een handige agenda waarin fantasy-gerelateerde evenementen staan. Fantasize biedt in de rubriek ‘Vertellingen’ ruimte voor schrijvers die hun verhaal graag willen (voor)publiceren en wekelijks lees je in de ‘Fantasize Weekalmanak’ het leukste fantastische nieuws.

Happy Death Day op DVD en Blu-Ray 1
Previous post

HAPPY DEATH DAY OP DVD EN BLU-RAY: BIZARRE MENGELMOES VAN HORROR EN KOMEDIE

The Strangers 2: Prey at Night winactie Strangers
Next post

THE STRANGERS 2: PREY AT NIGHT WINACTIE – vrijkaartjes en The Strangers 1 op DVD! (UPDATE - Winnaars bekend)