Ben je na de feestdagen toe aan een goede show? Doe dan mee met de The Greatest Showman winactie. Je maakt kans op vrijkaartjes voor de musicalfilm en krijgt daarnaast een extra fonkelend prijzenpakket, met een wit en gouden koptelefoon, een draagtas en een kladblok. Smeer je stem, stap in de schijnwerpers en doe mee!

The Greatest Showman is een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden. De film is geïnspireerd door de ambitie en fantasie van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter een betoverend spektakel dat wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht.

Lees de Fantasize-recensie van The Greatest Showman hier

The Greatest Showman winactie liefde op het dak

©2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

The Greatest Showman winactie: vrijkaartjes + koptelefoon, draagtas en kladblok

Heb je deze musical met in de hoofdrol de voor een Oscar genomineerde Hugh Jackman nog niet gezien? Grijp dan nu je kans. In samenwerking met Warner Bros geeft Fantasize in de The Greatest Showman winactie drie prijzenpakketten weg:

1x twee vrijkaartjes voor The Greatest Showman + koptelefoon + draagtas + notitieboek

2x twee vrijkaartjes voor The Greatest Showman + koptelefoon + notitieboek

The Greatest Showman winactie

Zo doe je mee:

Beantwoord onze spetterende The Greatest Showman vragen en e-mail je antwoorden naar redactie@fantasize.nl, onder vermelding van The Greatest Showman winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 24 januari.

De vragen:

1 – Phineas Taylor Barnum staat onterecht bekend om welke beroemde uitspraak?
a) There’s no business like show business
b) Life is a circus ring, with some moments more spectacular than others
c) There’s a sucker born every minute

2 – Wat was de artiestennaam van de Russische Fedor Jeftichew?

3 – In The Greatest Showman zien we de Amerikaanse actrice Zendaya als de ‘freak’ Anne Wheeler. In welke Marvel-film zagen we Zendaya vorig jaar ook als buitenstaander?

The Greatest Showman is sinds 1 januari in de bioscopen te zien. Klim alvast in de trapeze en bekijk de trailer van de musical hier. (Kijkwijzer: 9 jaar, Angst)

www.20thcenturyfox.nl

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes!

UPDATE:

En de winnaars zijn …

Vrijkaartjes + koptelefoon + draagtas + notitieboek: W. Post
Vrijkaartjes + koptelefoon + notitieboek: J. Somers en E. Rutten

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren: 1) Phineas Taylor Barnum staat onterecht bekend om de beroemde uitspraak: There’s a sucker born every minute 2) De artiestennaam van de Russische Fedor Jeftichew was Jo-Jo The Dog-Faced Boy 3) We zagen Zendaya vorig jaar ook als buitenstaander in de Marvel-film Spider-Man: Homecoming.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties-pagina!

The Greatest Showman Trapeze

©2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

The Greatest Showman operazanger

©2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

The Greatest Showman winactie barscene

©2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

Comments

comments

Redactie Fantasize

Redactie Fantasize

Fantasize is hét onafhankelijke online fantasy magazine voor de liefhebbers van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Op Fantasize vind je niet alleen recensies van boeken, films, televisieseries en games, maar ook (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen. Fantasize brengt het verhaal achter de fantasy in de rubriek ‘Verdieping’ en publiceert spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en andere interessante personen die hun leven aan het genre wijden. Ook vind je op Fantasize een handige agenda waarin fantasy-gerelateerde evenementen staan. Fantasize biedt in de rubriek ‘Vertellingen’ ruimte voor schrijvers die hun verhaal graag willen (voor)publiceren en wekelijks lees je in de ‘Fantasize Weekalmanak’ het leukste fantastische nieuws.

Insidious: The Last Key Elise
Previous post

Insidious: The Last Key - Meer tranentrekker dan horror

Fantasize Week Almanak 2018 - Week 32
Next post

FANTASIZE WEEK ALMANAK 2018 - WEEK 2: Snowpiercer, Enola Holmes, Lestat de Lioncourt, Black Widow, Conan, De Afgrond en Star Wars