In de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm Pacific Rim Uprising gaan de piloten van de Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters. Hou jij wel van een potje Jaeger versus Kaiju? Doe dan mee aan deze Pacific Rim Uprising winactie en maak kans op monsterlijk leuke prijzen!

In Pacific Rim Uprising speelt John Boyega (Star Wars: The Last Jedi) Jake Pentecost, een rebelse voormalig Jaeger-piloot. Zijn vader offerde zichzelf op om de mensheid te redden van de Kaiju monsters. De zus van Jake, Mako Mori (Rinko Kikuchi) is de leider van een nieuwe generatie piloten die zich verenigen tegen de dreiging. In hun voorbereiding om de grootste krijgsmacht te worden die de aarde ooit gekend heeft werkt Jake samen met zijn rivaal, de getalenteerde piloot Lambert (Scott Eastwood, Fast & Furious 8). Daarnaast wordt Jake bijgestaan door de vijftienjarige Jaeger-hacker Amara (nieuwkomer Cailee Spaeny).

Pacific Rim Uprising is geregisseerd door Steven S. DeKnight (Daredevil op Netflix).

Pacific Rim Uprising winactie Jaeger suit

Pacific Rim Uprising winactie: win vrijkaartjes en een t-shirt

Ga de Kaiju monsters te lijf en doe mee met deze Pacific Rim Uprising prijsvraag. In samenwerking met Universal Pictures geeft Fantasize in de Pacific Rim Uprising winactie 3x twee vrijkaartjes en een t-shirt weg.

Pacific Rim Uprising winactie t-shirt

Zo doe je mee:

Beantwoord onze monsterlijke Pacific Rim Uprising winactie vragen en e-mail je antwoorden naar redactie@fantasize.nl, onder vermelding van Pacific Rim Uprising winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

LET OP: Vergeet niet je naam en adres mee te sturen en geef even je voorkeur aan voor welke maat t-shirt: medium of large!

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 28 maart.

De vragen:

1) De term Kaiju is Japans en betekent ‘vreemd beest’ of ‘mysterieus wezen’ of gewoon ‘monster’. De eerste en oudste Japanse Kaiju is ook meteen de bekendste: Godzilla. Regisseur Tomoyuki Tanaka, bedenker van Godzilla, maakte gebruik van welke angst die leefde onder de Japanse bevolking?

A. Buitenaardse wezens
B. Draken
C. Kernwapens

2) Een van de mede-schrijvers van het verhaal van Pacific Rim Uprising is T.S. Nowlin, die ook The Maze Runner films geschreven heeft. Na deze Jaeger versus Kaiju film gaat Nowlin zich richten op twee klassieke monsters die het met elkaar aan de stok gaan krijgen. Aan welke film werkt hij?

A. Frankenstein vs. The Wolf Man
B. Godzilla vs. Kong
C. Alien vs. Dracula

3) Actrice Tian Jing speelt in Pacific Rim Uprising het personage Liwen Shao. Zij speelde al eerder in een film met een groot monster, namelijk:

A. Primeval
B. The Cloverfield Paradox
C. Kong: Skull Island

Pacific Rim Uprising draait vanaf 22 maart in de bioscoop, in 3D. Alvast je Jaeger een rondje laten opwarmen? Bekijk dan de Pacific Rim Uprising trailer.

www.pacificrimuprising.nl

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties-pagina!

UPDATE:

En de winnaars van de vrijkaartjes en t-shirts zijn …

S. vd. Heijden, T. Ottenheym en J.A. Veldman

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren:

1) In Godzilla speelde regisseur Tomoyuki Tanaka in op de angst voor kernwapens (C).
2) Schrijver T.S. Nowlin werkt aan de monster versus monster film Godzilla vs Kong (B).
3) Actrice Tian Jing kun je ook zien in Kong: Skull Island (C).

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2015-2018 Fantasize

Pacific Rim Uprising winactie filmposter NL

Comments

comments

Redactie Fantasize

Redactie Fantasize

Fantasize is hét onafhankelijke online fantasy magazine voor de liefhebbers van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Op Fantasize vind je niet alleen recensies van boeken, films, televisieseries en games, maar ook (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen. Fantasize brengt het verhaal achter de fantasy in de rubriek ‘Verdieping’ en publiceert spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en andere interessante personen die hun leven aan het genre wijden. Ook vind je op Fantasize een handige agenda waarin fantasy-gerelateerde evenementen staan. Fantasize biedt in de rubriek ‘Vertellingen’ ruimte voor schrijvers die hun verhaal graag willen (voor)publiceren en wekelijks lees je in de ‘Fantasize Weekalmanak’ het leukste fantastische nieuws.

Fantasize Week Almanak 2018 - Week 32
Previous post

FANTASIZE WEEK ALMANAK 2018 - WEEK 11: Imagine Film Festival, Goedzo en de Zoeker, Gratis Black Panther, ESL Benelux en Spike Lee Nightwatch

Justice League op Blu-Ray en DVD winactie Wonder Woman
Next post

JUSTICE LEAGUE OP BLU-RAY EN DVD WINACTIE – verzamel al je DC helden thuis! (UPDATE - WINNAARS BEKEND)