web analytics
zondag, mei 22

Harry Potter and the Chamber of Secrets live in concert

Nadat de boeken over de legendarische tovenaarsleerling Harry Potter de wereld veroverden en de verfilming met recht een succes genoemd mag worden, brengt het Rotterdams Philharmonisch Orkest nu Harry Potter and the Chamber of Secrets live in concert. Dat meldt Entertainment Business.

Door oud-redacteur Chris de Boer

Snelle kaartkopers kunnen van 31 augustus tot 3 september 2017 ‘Harry Potter and the Chamber of Secrets live in Concert’ aanschouwen bij concertpodium De Doelen in Rotterdam. Het tweede deel van de film wordt dan vertoond op een groot scherm onder live begeleiding van eerdergenoemd orkest met de muziek van filmcomponist John Williams.

Vier voorstellingen

In 2016 bracht het Rotterdams Philharmonisch Orkest de Europese première van Harry Potter in Concert naar Rotterdam met het eerste deel uit de reeks, namelijk Harry Potter and the Philosopher’s Stone. Binnen zestig uur waren de drie voorstellingen uitverkocht.
‘Om zo veel mogelijk mensen de kans te geven een voorstelling bij te wonen geeft het orkest nu vier voorstellingen’, meldt het orkest.

The Chamber of Secrets opnieuw geopend

Harry Potter and the Chamber of Secrets speelt zich af in het tweede jaar dat Harry ‘Hogwarts school for Witchcraft and Wizardry’ bezoekt. De kijker maakt kennis met Dobby de huiself en Harry komt erachter dat hij met slangen kan praten. De film neemt een gevaarlijke wending wanneer er met bloed op de muur staat geschreven: “The Chamber of Secrets has been opened.”

Harry Potter and the Chamber of Secrets live in Concert bestellen

De goedkoopste kaarten voor Harry Potter and the Chamber of Secrets live in Concert zijn al verkrijgbaar voor € 39,00, de duurste kosten € 77,00. Van 31 augustus tot 2 september beginnen de voorstellingen om 19:30 uur, op 3 september om 13:30 uur. Bestellen kan via www.rpho.nl/harrypotter of via 010-2171717.

Bekijk hier de trailer van het concert.