Wat zou jij doen als je elke dag opnieuw zou beleven? Verschillende films geven daar een antwoord op, maar in Happy Death Day heeft hoofdrolspeelster Tree Gelbman (Jessica Rothe) niet de kans om daar over na te denken. De dag die zij namelijk steeds opnieuw beleeft, is de dag waarop ze vermoord wordt. Wil je weten hoe dat afloopt, doe dan mee met de Fantasize Happy Death Day winactie en maak kans op de DVD of Blu-Ray!

Happy Death Day is de nieuwe film van horrorproducent Blumhouse Productions (Get Out, Split, The Purge-films). In Happy Death Day speelt Jessica Rothe (La La Land) een studente die steeds dezelfde afschuwelijke dag waarop ze wordt vermoord opnieuw meemaakt en er keer op keer achter probeert te komen wie haar wil vermoorden.

Happy Death Day angst

Happy Death Day winactie: win een DVD of Blu-Ray!

Zin om het moordmysterie op te lossen? Doe dan mee aan deze Happy Death Day prijsvraag. In samenwerking met Universal Pictures Home Entertainment geeft Fantasize in de Happy Death Day winactie twee keer de Blu-Ray en één keer de DVD van de film weg.

Happy Death Day prijzen

Zo doe je mee:

Beantwoord onze vrolijke Happy Death Day vragen en e-mail je antwoorden naar redactie@fantasize.nl, onder vermelding van Happy Death Day winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

LET OP: Vergeet niet je naam en adres mee te sturen en geef meteen ook jouw voorkeur door voor de DVD of de Blu-Ray.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 6 maart.

De vragen:

1) De klassieker in de ‘ik beleef elke dag opnieuw’ films is een komedie, waarin een weerman dag op dag in hetzelfde kleine stadje moet doorbrengen, tot hij zijn leven betert. Welke film bedoelen wij en wie speelt de weerman?

2) Ook in het sciencefictiongenre is er een film waarin de hoofdrolspeler elke dag opnieuw beleeft, todat hij een buitenaardse invasie weet te verijdelen. Welke acteur heeft deze onmogelijke missie in welke film?

3) De regisseur van Happy Death Day, Christopher Landon, heeft ook een deel geregisseerd van een bekende andere horror-filmserie. Welke horror-filmserie?

A – Paranormal Activity
B – Insidious
C – Halloween

Happy Death Day is nu verkrijgbaar op DVD enBlu-Ray. Alvast een feestje bouwen? Bekijk de Happy Death Day trailer.

UniversalPictures.nl

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties-pagina!

UPDATE:

En de winnaars zijn …

Blu-Ray: B. de Boer en E. Timmers
DVD: L. Bleeker

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren:

1) De klassieker in de ‘ik beleef elke dag opnieuw’ films is natuurlijk Groundhog Day, met Bill Murray als weerman Phil.
2) De acteur in de sciencefictionfilm met dezelfde insteek is Tom Cruise in Edge of Tomorrow.
3) Christopher Landon heeft ook een deel in de Paranormal Activity serie geregisseerd. Het antwoord was dus A.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina! Niet gewonnen? Happy Death Day is te vinden op onze Hebben? pagina.

© 2015-2019 Fantasize

Happy Death Day Jessica Rothe

Comments

comments

Redactie Fantasize

Redactie Fantasize

Fantasize is hét onafhankelijke online fantasy magazine voor de liefhebbers van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Op Fantasize vind je niet alleen recensies van boeken, films, televisieseries en games, maar ook (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen. Fantasize brengt het verhaal achter de fantasy in de rubriek ‘Verdieping’ en publiceert spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en andere interessante personen die hun leven aan het genre wijden. Ook vind je op Fantasize een handige agenda waarin fantasy-gerelateerde evenementen staan. Fantasize biedt in de rubriek ‘Vertellingen’ ruimte voor schrijvers die hun verhaal graag willen (voor)publiceren en wekelijks lees je in de ‘Fantasize Weekalmanak’ het leukste fantastische nieuws.

The Shape of Water winactie
Previous post

THE SHAPE OF WATER WINACTIE – filmkaartjes, mok en kookwekker prijzenpakket! (UPDATE - winnaars bekend)

The Video Tape - part 6 short story
Next post

Short story by Michiel van Laarhoven: The Video Tape - part 1