web analytics
dinsdag, mei 17

UPDATE: Fantasize biedt cursus Zwarte Toverkunst aan

Het zal je niet ontgaan zijn: Fantasize zou – in samenwerking met de Wizarding World – een cursus Zwarte Toverkunst aanbieden! Degenen die het écht geloofden, zijn er allemaal ingetrapt. Je raadt het al…

Nagenieten? Hieronder vindt je het artikel!

Altijd al eens een cruciatusvloek willen uitoefenen op je vervelende buurman? Vanaf vandaag is het mogelijk. Fantasymagazine Fantasize biedt – in samenwerking met de Wizarding World – een cursus Zwarte Toverkunst aan! Ideaal als je nog een eitje te pellen hebt met iemand, en niet verboden.

‘Het wordt steeds lastiger om jezelf te verdedigen tegen ongewenste situaties’, aldus hoofdredacteur Chris de Boer, ‘en veel middelen om te verdedigen heb je in Nederland niet. Door een cursus Zwarte Toverkunst aan te bieden verwachten we het arsenaal van de gewone burger uit te breiden’.

Met een cursus Zwarte Toverkunst leer je zowel de achtergronden van de kunst als de bijbehorende rituelen en spreuken. Ander onderdeel is een basiscursus hekserij.
Dit stelt je in staat om diverse rituelen en spreuken te begrijpen en zelf uit te voeren.

Professor A. Moody zal namens Wizarding World de cursus gaan verzorgen. Moody is jarenlang een autoriteit op het gebied van Zwarte Toverkunst, maar ook als het gaat om zelfverdediging. Naast zijn kennis over Zwarte Toverkunst, had hij ook een judoschool.

De cursus richt zich op iedereen die weleens slachtoffer is geweest van geweld. De cursus vindt plaats in de Wizarding World en duurt vijf dagen. Overnachting en maaltijden (exclusief alcoholische dranken) zijn inbegrepen. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan vóór 18:00 uur vanavond een e-mail naar redactie@fantasize.nl. Tussen 19:00 uur en 22:00 uur maken we bekend welke tien mensen uitverkoren zijn om deze cursus te doen.

Bij succes wordt deze cursus ook breder aangeboden.