Op 31 maart en 1 april ​2018 vindt de grootste Comic Con van Nederland plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Ben je fan van comics, manga, cosplay, games, e-sports, films, series en bordspellen? Doe dan mee aan onze Dutch Comic Con 2018 winactie en maak kans op twee weekend tickets, zodat je niets van het popcultuurspektakel mist!

Dutch Comic Con 2018 is een weekend vol spektakel, entertainment, speciale gasten, workshops en grootse belevingen. De speciale gasten dit jaar zijn onder andere Zach McGowan, Dwight Schultz, Mark Ryan, Emilie de Ravin, Jason David Frank en Katie Cassidy.

Dutch Comic Con 2018 winactie special guests

Verder zijn er tekenaars, waaronder Angelo Stando (Dylan Dog), schrijvers, waaronder Paul van Loon (Dolfje Weerwolfje), James Swallow (Warhammer 40K) en de uitgever Zilverspoor, met onder andere Robert Bijman (De Eldurea deceptie) en Peter DeWillis (De boeken van Terra Fabula).

Bezoek de Dutch Comic Con 2018 in je mooiste cosplay outfit of neem deel aan verschillende workshops en wedstrijden. Graaf door alle comic collecties in de Dealer Hal, op zoek naar dat ene ontbrekende exemplaar in je collectie. Loop dan gelijk even langs de E-Sports afdeling of een van de demo-tafels. Alles is mogelijk op Dutch Comic Con 2018, waar jij de twee best mogelijke dagen van popcultuur beleeft!

Dutch Comic Con 2018 winactie: win twee weekend tickets, t.w.v. € 35,- per stuk

Zin om de Dutch Comic Con 2018 mee te maken? Doe dan mee aan deze Dutch Comic Con prijsvraag. In samenwerking met Dutch Comic Con geeft Fantasize in deze winactie één keer twee weekend tickets weg ter waarde van € 35,- per stuk!

Dutch Comic Con 2018 winactie logo

Zo doe je mee:

Beantwoord onze Dutch Comic Con 2018 popcultuurvragen en e-mail je antwoorden naar redactie@fantasize.nl, onder vermelding van Dutch Comic Con 2018 winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

LET OP: de te winnen weekend tickets zijn alleen geldig op zaterdag 31 maart en zondag 1 april. Hou dat weekend dus vrij als je meedoet.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 24 maart.

De vragen:

1) Wanneer was acteur Dwight Schultz eerder in Nederland én wat schonk hij ons als volk?

2) In welke serie verdwaalde Emilie de Ravin op een tropisch eiland?

3) Schrijver Paul van Loon heeft naast zijn eigen series Dolfje Weerwolfje en De Griezelbus ook boeken voor de Efteling geschreven. Welke van onderstaande boeken is niet van zijn hand?

A. De Sprookjessprokkelaar
B. Baron 1898
C. Raveleijn

Meer informatie over Dutch Comic Con vind je hier.

Dutch Comic Con 2018 winactie onderwerpen

Vast in de stemming komen? Bekijk het Fantasize sfeerverslag van de Dutch Comic Con Wintereditie 2017.

www.dutchcomiccon.com

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties-pagina!

UPDATE:

En de winnaar van de weekendtickets is …

M. Blad

Gefeliciteerd! De prijs komt zo snel mogelijk jouw kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren:

1) Dwight Schultz was in 1984 in Nederland en schonk ons Billy, zijn onzichtbare hond.
2) Emilie de Ravin verdwaalde als Claire Littleton op een tropisch eiland in de serie Lost.
3) Paul van Loon heeft voor de Efteling niet het boek Baron 1898 geschreven. Dat was Jacques Vriens. Het juiste antwoord was dus B.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2015-2018 Fantasize

Comments

comments

Redactie Fantasize

Redactie Fantasize

Fantasize is hét onafhankelijke online fantasy magazine voor de liefhebbers van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Op Fantasize vind je niet alleen recensies van boeken, films, televisieseries en games, maar ook (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen. Fantasize brengt het verhaal achter de fantasy in de rubriek ‘Verdieping’ en publiceert spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en andere interessante personen die hun leven aan het genre wijden. Ook vind je op Fantasize een handige agenda waarin fantasy-gerelateerde evenementen staan. Fantasize biedt in de rubriek ‘Vertellingen’ ruimte voor schrijvers die hun verhaal graag willen (voor)publiceren en wekelijks lees je in de ‘Fantasize Weekalmanak’ het leukste fantastische nieuws.

Thor: Ragnarok op Blu-Ray en DVD Hela
Previous post

Thor: Ragnarok op Blu-Ray en DVD: Kleurrijke kosmische actiekomedie

Tomb Raider op Blu-Ray en dvd Lara pijl en boog
Next post

Tomb Raider – Lara Croft voor een nieuwe generatie