Vijfendertig jaar na de originele Blade Runner kreeg de film in 2017 een waardig vervolg in de vorm van Blade Runner 2049. Deze indrukwekkende sciencefictionfilm is nu uit op DVD en Blu-Ray en Fantasize geeft een prachtig prijzenpakket weg voor de echte Blade Runner-fans. De toekomst is hier met de Blade Runner 2049 winactie!    

Acteur Ryan Gosling speelt in Blade Runner 2049 rechercheur ‘K’, een Blade Runner die oudere modellen ‘replicants’ (androïden) opspoort en met pensioen stuurt. Tijdens een van die klussen ontdekt hij een lang verborgen geheim, dat verstrekkende gevolgen heeft voor de maatschappij zoals die in 2049 bestaat. K’s speurtocht naar de waarheid leidt hem naar voormalig Blade Runner Rick Deckard (Harrison Ford), die al 30 jaar lang spoorloos verdwenen is. Voor ‘K’ is niets daarna meer hetzelfde.

De Fantasize-recensie van Blade Runner 2049 lees je hier.

Blade Runner 2049 winactie K

Blade Runner 2049 winactie: Boek, houten paardje, LED paraplu en Blu-Ray/DVD

Liefhebbers van Blade Runner kunnen hun hart ophalen met de Fantasize Blade Runner 2049 winactie. In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment geven we in deze prijsvraag een prachtig prijzenpakket weg, met geweldige Blade Runner merchandise:

Hoofdprijs: Blade Runner 2049 Blu-Ray of DVD + houten paardje + boek + multi-kleuren LED paraplu met zaklamphandvat (1x)

Eerste prijzen: Blade Runner 2049 Blu-Ray of DVD (3x)

Blade Runner 2049 winactie prijzen

Zo doe je mee:

Beantwoord onze dystopische Blade Runner 2049 vragen en e-mail je antwoorden naar redactie@fantasize.nl, onder vermelding van Blade Runner 2049 winactie. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

LET OP: Vergeet niet je naam en adres mee te sturen en geef even je voorkeur aan voor Blu-Ray of DVD.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 11 maart.

De vragen:

1) Regisseur Ridley Scott maakte in 1979 Alien en in 1982 Blade Runner, beide sciencefictionklassiekers. Daarna maakte hij in 1985 een fantasyfilm, met in de hoofdrol een jonge Tom Cruise. Welke film bedoelen wij?

2) Blade Runner 2049 is niet de eerste sciencefictionfilm die de Canadese regisseur Denis Villeneuve maakte. Welke film met buitenaardse wezens maakte hij voor Blade Runner 2049? (en mocht je die nog niet gezien hebben, doen!)

3) Blade Runner is gebaseerd op het boek Do Androids Dream of Electric Sheep? van schrijver Philip K. Dick. Veel van zijn andere sciencefiction werken zijn ook verfilmd. Welke van onderstaande films is NIET gebaseerd op een verhaal van Philip K. Dick?

A – Total Recall
B – Minority Report
C – Twelve Monkeys
D – A Scanner Darkly

Blade Runner 2049 is nu verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray.

SonyPicturesHomeEntertainment.nl

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes!

UPDATE:

En de winnaars van de Blade Runner 2049 prijzenpakketten zijn …

Hoofdprijs: M. de Raden
Blu-Ray: J. Koetse
DVD: R. Venema en E. Martijn

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren:

1) Ridley Scott maakte in 1985 de fantasyfilm Legend met Tom Cruise.
2) Denis Villeneuve maakte voor Blade Runner 2049 de sciencefictionfilm Arrival.
3) Twelve Monkeys is niet gebaseerd op een verhaal van Philip K. Dick. We zochten dus antwoord C.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina! Niet gewonnen? Blade Runner 2049 vind je op onze Hebben? pagina.

© 2015-2019 Fantasize

Blade Runner 2049 winactie Gosling en Ford

Comments

comments

Redactie Fantasize

Redactie Fantasize

Fantasize is hét onafhankelijke online fantasy magazine voor de liefhebbers van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Op Fantasize vind je niet alleen recensies van boeken, films, televisieseries en games, maar ook (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen. Fantasize brengt het verhaal achter de fantasy in de rubriek ‘Verdieping’ en publiceert spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en andere interessante personen die hun leven aan het genre wijden. Ook vind je op Fantasize een handige agenda waarin fantasy-gerelateerde evenementen staan. Fantasize biedt in de rubriek ‘Vertellingen’ ruimte voor schrijvers die hun verhaal graag willen (voor)publiceren en wekelijks lees je in de ‘Fantasize Weekalmanak’ het leukste fantastische nieuws.

boek - De Segrijn & Sotalia Boeken 2: De Eldurea deceptie
Previous post

De Segrijn & Sotalia Boeken 2: De Eldurea deceptie – verrassende reis langs vele locaties

Blade Runner 2049 op DVD en Blu-Ray Zandstad
Next post

BLADE RUNNER 2049 OP DVD EN BLU-RAY: prachtig vervolg op de sci-fi klassieker