web analytics
maandag, mei 16

Eigen dood meemaken én nieuw haunted house tijdens Halloween Fright Nights Walibi Holland

Door Chris de Boer

Liefhebbers van haunted houses opgelet! Komend najaar presenteert Walibi Holland tijdens Halloween Fright Nights Walibi het nieuwe spookhuis Below, zo meldt het pretpark op de eigen themasite Frightnights.nl. De missie? Het als teamlid van de New Orleans Pest Control Services bestrijden van een ongedierteplaag. Ook keert The Clinic terug en krijgt Eddie de Clown zijn eigen area. No one can hear you…

De nieuwe Halloween Fright Nights Walibi-attractie komt in de buurt van kartbaan ‘Red Bull Kart Fight Exhibition Track’ te liggen. Losse voorwerpen moeten bij de ingang worden achter gelaten, deelnemers moeten zelfstandig kunnen kruipen en lopen.

Below is overigens niet toegankelijk met de all-inclusive R.I.P. Pass. Wie het spookhuis wil bezoeken, betaalt 15 euro per persoon extra én er moet vooraf een tijdslot gereserveerd worden.

Halloween Fright Nights Walibi: Eigen dood meemaken

Wie zijn eigen dood en begrafenis wil meemaken, kan terecht bij The Clinic. Daar worden bezoekers vastgebonden op een brancard. Vervolgens ondergaan ze stuk voor stuk een bizarre operatie die niet goed afloopt. Walibi zelf spreekt trouwens niet over een spookhuis, maar over een ‘experience’ of ‘attractie’. Voor deze attractie moet ook bijbetaald worden.

Eddie’s Area

Voor Eddie de Clown is eveneens een prominente rol weggelegd. De populaire Halloween-mascotte krijgt nu zijn eigen themagebied genaamd Eddie’s Area met meet-and-greet-locatie én monsters die ‘Travelers’ worden genoemd. De nieuwe zone bevindt zich achter de kartbaan aan de rand van het park. Kun je vast in de stemming komen als straks de nieuwe IT in de bioscopen verschijnt.

Oktober

Het evenement vindt plaats op vrijdagen, zaterdagen en zondagen van 7 tot en met 29 oktober en op donderdag 19 oktober. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Een ding is zeker, je komt niet terug van een bezoek aan Halloween Fright Nights Walibi zonder kippenvel en een verhoogde hartslag.

Halloween Fright Nights Walibi: “Evil is here…”