Fantasize huisschrijver Johan Klein Haneveld levert met De Krakenvorst Boek 2: Kartaalmon een waardig vervolg op Keruga, het eerste deel in het tweeluik over een fantasywereld in oorlog. Van Johan mogen wij in de winactie De Krakenvorst Boek 2: Kartaalmon twee gesigneerde exemplaren van dit spannende boek weggeven. Laat je innerlijke Kraken los en duik in deze winactie!

De Krakenvorst Boek 2: Kartaalmon volgt de verdere avonturen van Frelik, Miran, Alecia, Tarid en Peritar. Zal het angstaanjagende visioen van Alecia uitkomen en zal de Krakenvorst de wereld aan zich onder­werpen? Het land wordt een verschrikkelijke oorlog in gesleept en de Wurg zijn Kartaalmon binnengevallen. Tegelijkertijd zijn uit het buurland Taris de legers de zee overgestoken. Samen dreigen ze het hele schiereiland aan zich te onderwerpen. Om al deze gevaren het hoofd te bieden, maken in het Noorden de Hirita zich op om ten strijde te trekken.

Lees de Fantasize-recensie van De Krakenvorst Boek 2: Kartaalmon hier
De Fantasize-recensie van De Krakenvorst Boek 1: Keruga lees je hier
Een diepte-interview met Johan Klein Haneveld vind je hier

Winactie De Krakenvorst Boek 2: Kartaalmon

Winactie De Krakenvorst Boek 2: Kartaalmon

Winactie De Krakenvorst Boek 2: Kartaalmon – win een gesigneerd exemplaar

Wil je dit spannende boek in je eigen boekenkast, doe dan mee met deze Fantasize-winactie en maak kans op een gesigneerd exemplaar van De Krakenvorst Boek 2: Kartaalmon. We verloten twee exemplaren.

Zo doe je mee:

Beantwoord onze diepgravende De Krakenvorst Boek 2: Kartaalmon vragen en e-mail je antwoorden naar redactie@fantasize.nl, onder vermelding van Winactie De Krakenvorst Boek 2: Kartaalmon. Antwoorden kan ook hieronder in de comments.

Fantasize verloot de boeken onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 28 januari.

De vragen (tip – zoek de antwoorden in de recensies van De Krakenvorst-serie en het interview met Johan Klein Haneveld):

1) Waarom ontvlucht Frelik – een van de hoofdpersonages in de serie – in Keruga zijn geboortestreek?

2) De setting in de Krakenvorst-serie is mediterraan. Door welke cultuur uit de geschiedenis zijn de namen op het eiland Keruga geïnspireerd?

3) Hoe staan de woeste Wurg  beter bekend in deze serie?

  1. De Almachtigen
  2. De Zwarte Rovers
  3. De Parafanten

De Krakenvorst Boek 2: Kartaalmon wordt uitgegeven door www.uitgeverijmacc.nl

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes!

UPDATE:

En de winnaars zijn …

Sander de Boer en Evelyn Hoste

Alle winnaars gefeliciteerd! De gesigneerde boeken komen zo snel mogelijk jullie kant op.

De juiste antwoorden op bovenstaande vragen waren: 1) Frelik wil de belastingen ontduiken 2) De Romeinse cultuur 3) De Zwarte Rovers.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties-pagina!

Comments

comments

Redactie Fantasize

Redactie Fantasize

Fantasize is hét onafhankelijke online fantasy magazine voor de liefhebbers van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Op Fantasize vind je niet alleen recensies van boeken, films, televisieseries en games, maar ook (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen. Fantasize brengt het verhaal achter de fantasy in de rubriek ‘Verdieping’ en publiceert spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en andere interessante personen die hun leven aan het genre wijden. Ook vind je op Fantasize een handige agenda waarin fantasy-gerelateerde evenementen staan. Fantasize biedt in de rubriek ‘Vertellingen’ ruimte voor schrijvers die hun verhaal graag willen (voor)publiceren en wekelijks lees je in de ‘Fantasize Weekalmanak’ het leukste fantastische nieuws.

Fantasize Week Almanak 2018 - Week 32
Previous post

FANTASIZE WEEK ALMANAK 2018 - WEEK 2: Snowpiercer, Enola Holmes, Lestat de Lioncourt, Black Widow, Conan, De Afgrond en Star Wars

De Erfenis van het Steen uitsnede
Next post

Boekrecensie: De Erfenis van het Steen - vernieuwende fantasy in Azteken-setting