De Marvel-film Black Panther gaat over koning T’Challa die in zijn Afrikaanse thuisland Wakanda als de superheld Black Panther zijn volk beschermt. De film was een ongekend succes in de bioscoop en verschijnt nu op blu-ray en dvd. Wil jij deze koninklijke film ook in huis? Doe dan mee met onze Black Panther blu-ray en dvd-winactie en maak kans op de blu-ray of dvd, met sleutelhanger die gloeit in het donker!

Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning en Black Panther wordt echter op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook dat van de rest van de wereld in gevaar brengt.

Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.

Lees de Fantasize recensie van de bioscooprelease van Black Panther.

Black Panther - combat

Black Panther blu-ray en dvd-winactie!

Put uit de essentie van de pantergod Bast en doe mee met deze Black Panther blu-ray en dvd-prijsvraag. In samenwerking met Disney Home Entertainment geeft Fantasize in de Black Panther blu-ray en dvd-winactie 2x de Black Panther blu-ray en 1x de dvd weg, inclusief een coole sleutelhanger die gloeit in het donker!

Black Panther blu-ray en dvd-winactie prijzen

Zo doe je mee:

Geef op onze Facebook-, Twitter-, of Instagrampagina antwoord op onze Black Panther blu-ray en dvd-winactie vraag en tag, als je wilt, diegene waarmee je op safari naar Afrika zou willen gaan.

Je antwoord kun je ook onder dit artikel in de comments kwijt. LET OP: geef ook even je voorkeur voor blu-ray of dvd aan in je reactie.

De vraag:

In Black Panther zien we getrainde neushoorns die de grens van Wakanda beschermen. Welk dier zou jij daarnaast trainen om het leger van Wakanda bij te staan? Hoe origineler het idee, hoe groter je winkans!

Black Panther blu-ray en dvd-winactie Rhino

Vergeet niet, als je wilt, een vriend/vriendin te taggen waarmee je op safari naar Afrika zou willen gaan.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 30 juni.

Black Panther is nu verkrijgbaar op blu-ray en dvd. Wil je alvast een rondleiding door Wakanda? Bekijk dan de Black Panther trailer.

www.disney.nl

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Klik hier voor de actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars van de Black Panther blu-rays, dvd en sleutelhangers zijn…

Blu-Ray:
J. Oostland gaat killerbees trainer (via Fantasize.nl)
S. de Boer mobiliseert een leger vlooien (via Twitter)

DVD:
Girlysstyle_x gaat voor panters, wat natuurlijk toepasselijk is (via Instagram)

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina! Niet gewonnen? Black Panther vind je binnenkort op onze Hebben? pagina!

© 2015-2019 Fantasize

Black Panther winactie - Black Panther poster

Comments

comments

Redactie Fantasize

Redactie Fantasize

Fantasize is hét onafhankelijke online fantasy magazine voor de liefhebbers van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Op Fantasize vind je niet alleen recensies van boeken, films, televisieseries en games, maar ook (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen. Fantasize brengt het verhaal achter de fantasy in de rubriek ‘Verdieping’ en publiceert spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en andere interessante personen die hun leven aan het genre wijden. Ook vind je op Fantasize een handige agenda waarin fantasy-gerelateerde evenementen staan. Fantasize biedt in de rubriek ‘Vertellingen’ ruimte voor schrijvers die hun verhaal graag willen (voor)publiceren en wekelijks lees je in de ‘Fantasize Weekalmanak’ het leukste fantastische nieuws.

Dutch Comic Con 2018 sfeerverslag cosplayers uitsnede
Previous post

DUTCH COMIC CON 2018 SFEERVERSLAG – HELDEN, DRONES EN DE SLAPPE LACH

Fantasize Week Almanak 2018 - Week 32
Next post

FANTASIZE WEEK ALMANAK 2018 - WEEK 25: The Dark Tower, Robijnmaan, Star Trek, Westworld, Pokémon Sun & Moon-Celestial Storm