Schrijfster Yvette Hazebroek is haar hele leven al dol op fantasy en in het bijzonder op steampunk. Die liefde voor alles wat fantastisch is resulteerde in haar eigen steampunkroman Bay en de Piraenauten, die deze week verschijnt bij Uitgeverij Macc. Omdat Yvette naast al haar werk ook nog artikelen hier op Fantasize schrijft, pakken we extra uit rond haar debuut. Benieuwd naar de avonturenwereld van Bay? Doe dan mee met onze Bay en de Piraenauten winactie en maak kans op een door Yvette gesigneerd exemplaar!

Boekpresentatie Bay en de Piraenauten coverLees ook onze recensie van Bay en de Piraenauten en lees hier op Fantasize het eerste hoofdstuk van deze spannende steampunknovel in de rubriek Vertellingen. Wil je Yvette in levende lijve ontmoeten? Kom naar de boekpresentatie deze zaterdag 7 juli.

Als in Bay en de Piraenauten haar broertje Plum ontvoerd wordt, besluit Bay om al haar connecties als smokkelaar te gebruiken om hem terug te vinden. Daarbij trotseert ze Schrootzoekers en superstormen, komt oog in oog te staan met de Inquisiteur en ontmoet de luchtsigeuners. Maar zal ze ook haar broertje vinden in de uitgestrekte luchtruimen en de sluiers van haar verleden verwijderen?

Bay en de Piraenauten winactie: win een gesigneerd exemplaar!

Kies het luchtruim en doe mee met onze Bay en de Piraenauten prijsvraag. In samenwerking met Uitgeverij Macc geeft Fantasize in de Bay en de Piraenauten winactie 5x een gesigneerd exemplaar van dit debuut van Yvette Hazebroek weg.

Zo doe je mee:

Geef op onze Facebook-, Twitter-, of Instagrampagina antwoord op onze Bay en de Piraenauten winactie vraag en tag als je wilt iemand waarmee jij op avontuur zou gaan in een luchtballon.

Je antwoord kun je ook onder dit artikel in de comments kwijt.

De vraag:

Toon je net zo’n steampunk liefhebber als Yvette: welk steampunk-apparaat zou jij in huis willen hebben? Mocht je er een afbeelding van hebben, we zijn benieuwd!

Vergeet niet, als je wilt, een vriend/vriendin te taggen waarmee je op avontuur zou gaan in een luchtballon.

Fantasize verloot de prijzen onder alle inzendingen. Reageren kan tot en met 15 juli.

Bay en de Piraenauten is vanaf 7 juli verkrijgbaar, onder andere via de webshop van Uitgeverij Macc. Wil je alvast een stukje met Bay meevliegen? Lees dan morgen het eerste hoofdstuk van het boek in onze rubriek Vertellingen.

Bay en de Piraenauten

Lees hier het Fantasize-wedstrijdreglement. Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Klik hier voor de actievoorwaarden.

UPDATE:

En de winnaars van een door Yvette gesigneerd exemplaar van Bay en de Piraenauten zijn…

– C. Heijboer via Facebook, met een whiskey maker.
– H. van der Vloet via Facebook, met haar lievelingsvervoermiddel: de Steampunk Sprinkhaan van Modestas Malinauskas.
– S. Amesz-Grootjans via Facebook, met een steampunk toetsenbord.
– Marita‏ via Twitter, die een steampunk fruitvliegjes killermachine wil.
– H. Nieuwenhuis via Instagram, met een echt bestaande steampunk koffiemachine:

Alle winnaars gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina! Niet gewonnen? Bay en de Piraenauten vind je op onze Hebben? pagina!

© 2015-2018 Fantasize

Boekpresentatie Bay en de Piraenauten banner

Comments

comments

Redactie Fantasize

Redactie Fantasize

Fantasize is hét onafhankelijke online fantasy magazine voor de liefhebbers van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Op Fantasize vind je niet alleen recensies van boeken, films, televisieseries en games, maar ook (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen. Fantasize brengt het verhaal achter de fantasy in de rubriek ‘Verdieping’ en publiceert spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en andere interessante personen die hun leven aan het genre wijden. Ook vind je op Fantasize een handige agenda waarin fantasy-gerelateerde evenementen staan. Fantasize biedt in de rubriek ‘Vertellingen’ ruimte voor schrijvers die hun verhaal graag willen (voor)publiceren en wekelijks lees je in de ‘Fantasize Weekalmanak’ het leukste fantastische nieuws.

Levend Fossiel
Previous post

Vertellingen: Levend Fossiel - Johan Klein Haneveld

Boekpresentatie Bay en de Piraenauten banner
Next post

Vertellingen: Bay en de Piraenauten - Hoofdstuk 1 - Yvette Hazebroek