Fantasize samenwerking Karen van den Andel en Jeroen Geelhoed eindigt

Beste lezers,

Na hard werken en jullie steun is Fantasize een heel mooi medium geworden.

In iedere ‘hero’s journey’ moeten echter keuzes gemaakt worden en dus hebben wij  besloten om ieder apart een nieuw avontuur te beginnen. Per 31 augustus hebben wij onze samenwerking beëindigd.

Wat houdt dit in voor Fantasize?

Fantasize zal – zoals het nu als een vennootschap bekend staat – eindigen,  maar ieder van ons zal op een geheel eigen manier verder gaan.

Voor nu willen wij jullie bij deze heel hartelijk bedanken voor de band die wij met jullie hebben mogen opbouwen.

Graag betrekt ieder van ons jullie in de toekomst bij de volgende avonturen!

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met redactie@fantasize.nl

Met vriendelijke groet,

Karen van den Andel en Jeroen Geelhoed

© 2015-2018 Fantasize

Comments

comments

Redactie Fantasize

Redactie Fantasize

Fantasize is hét onafhankelijke online fantasy magazine voor de liefhebbers van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Op Fantasize vind je niet alleen recensies van boeken, films, televisieseries en games, maar ook (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen. Fantasize brengt het verhaal achter de fantasy in de rubriek ‘Verdieping’ en publiceert spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en andere interessante personen die hun leven aan het genre wijden. Ook vind je op Fantasize een handige agenda waarin fantasy-gerelateerde evenementen staan. Fantasize biedt in de rubriek ‘Vertellingen’ ruimte voor schrijvers die hun verhaal graag willen (voor)publiceren en wekelijks lees je in de ‘Fantasize Weekalmanak’ het leukste fantastische nieuws.

Christopher Robin en Pooh
Previous post

Christopher Robin: Winnie the Pooh voor volwassenen

Next post

This is the most recent story.