De Krakenvorst Boek 2 – Kartaalmon, het tweede boek in de spannende fantasyserie De Krakenvorst van Fantasize huisschrijver Johan Klein Haneveld, is nu verkrijgbaar in de boekwinkels. Het boek gaat verder waar het eerste deel – Keruga – ophield en volgt de verdere avonturen van Frelik, Miran, Alecia, Tarid en Peritar. Zal het angstaanjagende visioen van Alecia uitkomen en zal de Krakenvorst de wereld aan zich onder­werpen? Het land wordt een verschrikkelijke oorlog in gesleept.

De Krakenvorst Boek 2 - Kartaalmon

De Krakenvorst Boek 2 – Kartaalmon

De Wurg, beter bekend als de ‘zwarte rovers’, zijn Kartaalmon binnengevallen. Tegelijkertijd zijn uit het buurland Taris de legers de zee overgestoken. Samen dreigen ze het hele schiereiland aan zich te onderwerpen. In het Noorden maken de Hirita zich op ten strijde te trekken. Ondertussen is Frelik hersteld van zijn verwondingen. Hij wil terugkeren over de bergen om te proberen Miran te bevrijden van de Krakenvorst. En in een verborgen grot ontwaakt Alecia uit haar koortsachtige dromen. Ze wordt verpleegd door een groep volgelingen van de Almachtige. Eigenlijk wil ze helemaal niets meer met dat geloof te maken hebben…

Lees het Fantasize diepte-interview met Johan Klein Haneveld over Kartaalmon hier

Titel: De Krakenvorst Boek 2- Kartaalmon
Auteur: Johan Klein Haneveld
Uitgever: Uitgeverij Macc
ISBN: 978-90-78437-42-0
Prijs: € 19,95
www.uitgeverijmacc.nl


De Krakenvorst
Boek 1 – Keruga

Na tweeduizend jaar vrede brengt de pries­teres in opleiding Alecia de nacht door bij de Spiegel der Dromen. Wat ze ziet jaagt haar angst aan: een enorme inktvis stort zich op de wereld.

Lees de Fantasize-recensie van De Krakenvorst Boek 1 – Keruga hier

De Krakenvorst Boek 2 - Kartaalmon Keruga 

De Krakenvorst Boek 2 – Kartaalmon op Winterfair avond Rijen

Wil je een exemplaar van De Krakenvorst Boek 2 – Kartaalmon bemachtigen, of ook het eerste deel bij je verzameling voegen? Ga dan op woensdag 29 november naar Garden Masters in Rijen waar een gezellige Winterfair avond gehouden wordt. Uitgeverij Macc heeft daar een stand.

Waar: Garden Masters, Zwarte Dijk 60 in Rijen
Wanneer: Woensdag 29 november
Tijd: Van 18:00 tot 21:00
Meer informatie: https://www.facebook.com/winterfair.rijen

De Krakenvorst Boek 2 - Kartaalmon Winterfair Rijen

Over Johan Klein Haneveld

Johan Klein Haneveld (1976) houdt van schrijven. Van zijn hand verschenen tot nu toe zeven boeken, waaronder de verhalenbundel Conquistador. Hij draagt regelmatig bij aan tijdschriften en verzamelbundels zoals Ganymedes 17 en schrijft ook colums en korte verhalen voor Fantasize, zoals Lobbes. In 2018 volgt een tweede verhalenbundel (Het teken in de lucht) en de SF-roman De afvallige ster. Hij werkt als redacteur bij het Tijdschrift voor Diergeneeskunde en geniet naast het schrijven, van boeken, films en stripverhalen, het zorgen voor zijn vier aquariums en het bezoeken van dierentuinen en fantasyfestivals.

Johan Klein Haneveld

Meer van Johan Klein Haneveld op Fantasize:

Vertellingen:

https://www.fantasize.nl/vertellingen/de-laatste-der-parafanten-johan-klein-haneveld

https://www.fantasize.nl/vertellingen/vertelling-lobbes

https://www.fantasize.nl/vertellingen/de-laatste-draak

Columns:

https://www.fantasize.nl/rubrieken/column-johan-klein-haneveld-cli-fi

https://www.fantasize.nl/rubrieken/columns/column-johan-klein-haneveld-h-g-wells

Comments

comments

Redactie Fantasize

Redactie Fantasize

Fantasize is hét onafhankelijke online fantasy magazine voor de liefhebbers van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Op Fantasize vind je niet alleen recensies van boeken, films, televisieseries en games, maar ook (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen. Fantasize brengt het verhaal achter de fantasy in de rubriek ‘Verdieping’ en publiceert spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en andere interessante personen die hun leven aan het genre wijden. Ook vind je op Fantasize een handige agenda waarin fantasy-gerelateerde evenementen staan. Fantasize biedt in de rubriek ‘Vertellingen’ ruimte voor schrijvers die hun verhaal graag willen (voor)publiceren en wekelijks lees je in de ‘Fantasize Weekalmanak’ het leukste fantastische nieuws.

boek - De Orde van de Poortwachters
Previous post

BOEKRECENSIE: DE ORDE VAN DE POORTWACHTERS – SPANNEND MAAR ROMMELIG DEBUUT

Illuminati
Next post

Verdiepingen - Illuminati: 'Niet alles geloven wat gezegd wordt'