agenda

Agenda

Even het laatste fantasy-event opzoeken? Je vindt hem in deze agenda. Heb je zelf een agendapunt? Alleen fantasygerelateerde events worden opgenomen in deze agenda. Klik hier om in te sturen.

Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

februari 2017
€14,50

Harry Potter: The Exhibition

februari 11 - juni 30
Utrecht Berlijnplein 100
Utrecht, Utrecht 3541 CM Nederland
+ Google Maps

Sinds de wereldpremière in Chicago heeft de tentoonstelling Harry Potter: The Exhibition al meer dan vier miljoen bezoekers verwelkomd in onder meer Boston, New York, Sydney, Singapore, Parijs en Brussel. Nu is het dan eindelijk zo ver: Harry Potter fans in Nederland krijgen dan nu de kans om de tovenaarswereld van Harry Potter binnen te stappen. HARRY POTTER characters, names and related indicia are © & TM Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights © JKR. (s16)

Meer weten »
juni 2017
€7,50

Mystical Fantasy Fair 2017

juni 30 - juli 2
Heeswijk-Dinther, Rukven 3
Heeswijk Dinther, Noord-Brabant 5473 VS Nederland
+ Google Maps

De Mystical Fantasy Fair is een driedaags evenement in Heeswijk Dinther waarbij een combinatie is gemaakt van spirituele, Keltische, Middeleeuwse, Sjamanistische activiteiten en sferen. Het is een festival waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, waarbij  je aan diverse workshops deel kunt nemen; met ook een bijzondere zweethut ceremonie. Er zal muziek en dans zijn en er is ook aan leuke activiteiten voor kinderen gedacht. Tevens kun je lekker wat eten en drinken tussen de workshops door. Je kunt één of meerdere dagen relaxen doordat…

Meer weten »
+ Export Events
SHARE

Mystical Fantasy Fair 2017